Post by simpdownkoncaecahw on Feb 4, 2022 15:29:53 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Talking Tom \u0026 Ben News IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ daha çox tokeni kodlayır ▞▞▞
▞▞▞ Talking Tom \u0026 Ben News 2022 version ▞▞▞
Yaxşı, amma darıxdırıcı
Heləkilik
Talking Tom & Ben News გართობა owg
Çox pis proqramdır
oynadığım ən gözəl dizaynlı oyunlardan biridir. sadəcə oynayın, onu sevəcəksiniz. həm də çox gülməli oyundur.
bu qəribədir, çünki hank tomsun ayağını uşaqlar üçün deyil əylədəndə niyə bunu edəcəksən bu uşaqlar üçün pisdir
həqiqətən çox yaxşı oyundur, demək istəyirəm ki, insanlar bu oyunun ən yaxşısı olmadığını deyirlər, amma mənim xoşuma gəlir! və bunu 3 ulduzla qiymətləndirməyimin səbəbi bu oyuna yaxşı qiymət vermək istəyirəm və mən Talking tom və dostları izləməyi xoşlayıram! hər halda bunu etmək üçün yaxşı iş!
Darıxdığınız zaman etmək çox gözəl və əyləncəlidir, odur ki, onların hamısını sınayın.
Mən köhnə deyiləm və bu proqram hələ də məni qorxudur. Təhlükəsizliyə görə mikrofona girişi rədd etmişdim, amma atam otağıma girir və bir dəqiqə mənimlə danışır və oyun atamın otağımdan çıxdıqdan sonra dediklərini təkrarladı. Bundan sonra proqramı sildim, təhlükəsizliyiniz üçün onu quraşdırmamağı məsləhət görürəm.
Pis deyil canim
Talking Tom & Ben News Мод: 100% работает на устройствах 0 devices, за которые проголосовал 1035, разработанный Outfit7..
Bu çox pis oyundur, quraşdırılmır
Kotu diyil
Talking Tom & Ben News Развлечения pwcq
Beach Buggy Blitz Poygalar opsv
Talking Tom and Ben News (Tynker edition/My version)
Mən bu oyunu bəyənirəm, lakin bu oyunu oynaya bilmirəm, çünki həmişə ilişib qalır. Zəhmət olmasa, bu problemi həll edə bilərsiniz
Talking Tom & Ben News free download for Android: the latest version for your phone or tablet on the official website.
TaIking TOm & Ben Nen News
bu çox gözəl proqramdır və gülməli proqramdır mənim də bu proqramı bəyənirəm indi Talking Angela və Ginger xəbərlərində növbəti proqram hazırlayır
Heç kim nə etdiyinizdən asılı olmayaraq sizə necə baxdıqlarından danışmayacaq və Tom "indi sponsorlarımızdan bir söz" dedikdən dərhal sonra bir reklam gəlir, mən cəmi 10 yaşım var və bilirəm ki, orada reklam zamanı və nə vaxt sizə casusluq etməyə çalışıram. planşet və ya telefon sönükdür.
Ən gök
Talking Tom & Ben News Zabava zbzi
Bu proqramı oynamayın, proqram səhv edir və fotoşəkilləri kiçik ekrana qoyur və şəkillər fortnite dəri astra və oro, müqəddəs yer və məhəbbət idi Gözlərdə qorxulu şey üzümü gördüm Mən qorxdum bu 5 yaşımda baş verdi Valideynlərimə demədim, amma Dowland demədim, çünki bu proqramlar hamısı Angela ilə danışmağa bənzəyir, lakin onlar oxşar olmayan şey kiçik ekranda bir şəkildə sözlər var idi və mən fortnite oynayıram dedim və düşündüm ki, bəli sonra reklam çıxdı sonra boşdur
Talking Tom & Ben News for iPad - Outfit7 Limited - AppsMeNow
Toking Tom yeni nəsil özünüzdən çox istifadə edir.
Qud
OK, bu oyunu sınayacağam
Bu oyun əladır, amma mən qayıdanda xəbər yaradılır, xahiş edirəm onu düzəldə bilərsiniz
Uşaqlar üçün çox gülməli 😊həm də mənim uşaqlarım üçün
Daha çox əylənmək istəyirsinizsə, ödəməlisiniz.
Saoirse və mən onu ilk dəfə aldığımız gün çox gülməli idi. Ben və Tom döyüşərkən və siz aşağıdakı ekrandakı videonu dəyişə bildiyiniz zaman bunu çox bəyəndik, mən Outfit7-yə bu çox gülməli proqram üçün 100/100 verirəm.
Mən bu proqramda mənfi ulduz vermək istədim, bu, gənc uşaqlar üçün uyğun deyil, Tom və Ben bir-birini incitdilər ki, bu da gənclər üçün yaxşı deyil.
Bu, yaxşıdır, lakin reklamlar çoxlarına verilir, ona görə də ona 2 ulduz verirəm
Talking Tom & Ben News Əyləncə mjo
Sevdim!!!! Ciddi uşaqlar üçün yaxşı proqram.
Darıxdırıcı proqram😴😴 onlar yalnız bir şey edirlər Ben gülür😂😂 və Tom Uff deyir 😓amma uşaqlar üçün yaxşıdır😗
Bu Oyun Artıq Əyləncəli Deyil. :/
Mahivhdvgrvfffdfgfhyfgfgftdftuve gygfgf hər şey Rd Charlotte ən yaxşı vaxt bir az sonra və bax bu gün çox adam edirsən mən bunu edə bilərəm bir çox insan bu gün bunu edə bilərəm bir çox insan bu gün bunu edə bilərəm insanlar bu gün bunu çox adam edə bilərəm
The Sylvester & Tweety Mysteries) (fevral 2003 – 25 July 2016); Danışan Tom və Dostları (ing. Talking Tom And Friends) (5 sentyabr 2016 – 31 dekabr 2017)
3 vermək doğrudur çox zəif
yaxşı oyundur amma reklamlar çox qıcıqlandırır
Talking Tom & Ben News გართობა owg
Ən azı yaxşıdır, lakin onlar versiyanı təkmilləşdirməli və oyunun hərəkət istifadəsini yaxşılaşdırmaq üçün ona yeni şeylər əlavə etməlidirlər.
Download Talking Tom & Ben News Apk Android App 2.7.0.383 com.outfit7.talkingnewsfree free- all latest and older versions(2.7.0.383
Proqramı sevmək və həzz almaq, çünki biz xəbərləri də qeyd edə bilərik və videoları TV Ən yaxşı proqrama yapışdıra bilərik....😀😀🙏🏻soo... ona görə də ona *5* 🌟 ulduz verirəm
Talking Tom & Ben News Zábava ddq
Bu görkəmli, fantastik, ağlasığmazdır, əla proqram təminatı var.
Bizim kimi uşaqlar üçün yaxşı proqram
düzünü desəm, oyun ilk dəfə əyləncəsini uddu, amma bundan sonra düzünü desəm, həqiqətən də cansıxıcı oldu, buna görə də bu oyunu tövsiyə etməzdim, əvəzinə 3D doodle əldə edin.
Oyuna girmir yazıb ki bağlıdır
Talking Tom and Ben News